home_videofiller
logo-fade

WELKOM BIJ DUINEN OOSTENDE

Project uitverkocht!

Wonen midden in het schitterende decor van zee, strand en duinen.

Duinen Oostende | Uitverkocht

Wonen op één van Oostende’s meest unieke plekken. Wonen midden in het schitterende decor van zee, strand, duinen en de openheid van de omgeving rond het Onze-Lieve-Vrouw-Ter-Duinenkerkje in Mariakerke. De nabijheid van het bruisende stadsleven van Oostende gecombineerd met de rust van een warme thuis.

 

Dit project is inmiddels uitverkocht.

Onovertroffen wonen in een residentiƫle buurt

Het project is gesitueerd op één van Oostende’s mooiste liggingen. Deze omgeving was alvast de favoriete plek van kunstschilder James Ensor. Het landschap was dan ook meer dan ééns het onderwerp van zijn werk. Waarom? Deze nieuwe residentiële buurt is beschut gelegen net achter een ongerepte duinengordel en de zee.

Stijlvol en betaalbaar wonen aan de duinen

“Architectuur is meer dan stenen. Het moet deel uitmaken van de omgeving”. Dat was het uitgangspunt van architectenbureau A1 Planning om het project Duinen Oostende mee vorm te geven. Het resultaat is een woonwijk die qua stijl én oriëntatie volledig opgaat in het natuurgebied rond het Duinenkerkje, duinen en zee.

Inplanting

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Het project Duinen Oostende, met een totale oppervlakte van ongeveer vier hectare, is omgeven door een natuurgebied van elf hectare groot. De toegankelijkheid van het project werd doordacht en met bijzondere aandacht voor veiligheid en omgeving vorm gegeven.

Verschillende woontypes op uw maat

De gevelbreedtes van de verschillende kavels en woningen zullen variëren van 6 tot 8,6 meter. Zo ontstaan twee woontypes, passend voor elke type koper, gezin, bewoner of investeerder. Elke woning is energiezuinig en kan op maat van de klant afgewerkt worden op basis van een helder lastenboek en onze klantenbegeleiding.

Passie voor bouw, architectuur en natuur

Acta Vastgoed en Corbeau Vastgoedontwikkeling groeiden in negen jaar tijd uit tot een belangrijke speler op vlak van verkoop, totaalrenovatie en projectontwikkeling van vastgoed. “Door het dagelijks contact met de eindgebruiker voelen we de noden aan van vandaag goed aan. En dat zijn gezinswoningen”, zegt zaakvoerder Nicolas van Ravels.